ΚΟΙΝΩΝΙΑ

118.880 σάντουιτς θα διανείμει τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμος Καλαμάτας-Διαγωνισμός για ανάδοχο

743 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε προμήθεια περίπου 118.880 τεμαχίων δεκατιανού (σάντουιτς) για την παροχή τους σε μαθητές σχολείων του Δήμου Καλαμάτας κατά το σχολικό έτος 2021-2022, θα προβεί μέσα από διαγωνιστική διαδικασία ο Δήμος.

Αφορά περί τα 743 σάντουιτς/ημέρα για την κάλυψη αναγκών για πέντε ημέρες την εβδομάδα, εκτός εορτών και διακοπών, με τον αριθμό των τεμαχίων να είναι ενδεικτικός καθώς ενδέχεται να τροποποιηθεί βάσει των αναγκών που προβλέπονται και αποτυπώνονται κατά διαστήματα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας.

Για το σκοπό αυτό, χθες, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 κατά την 32η/2021 συνεδρίασή της, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και την κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια δεκατιανού (σάντουιτς) σε μαθητές σχολείων του Δήμου Καλαμάτας».

Γαλοπούλα, τυρί gouda,edam ή ελληνικά ΠΟΠ τυριά,φέτα,ελαιόλαδο extra παρθένο και ελιές χωρίς κουκούτσι, αλλά και λαχανικά όλων των ειδών (τομάτα, μαρούλι, καρότο, ψητή πιπεριά) θα περιέχει το σάντουιτς-Κάθε εβδομάδα θα διαφοροποιείται το σάντουιτς και με άλλα υλικά

118.880 σάντουιτς θα διανείμει τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμος Καλαμάτας-Διαγωνισμός για ανάδοχο

Δημοφιλέστερα

To Top