Το δικό μου Σχολείο

10ο Πειραματικό Δημοτικό Καλαμάτας: Από σήμερα οι αιτήσεις εγγραφής για την κλήρωση της Α’ τάξης

Η εισαγωγή 44 μαθητών/τριών στην εισαγωγική Α΄ τάξη του Πειραματικού 10ου Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση.

Οι γονείς των μαθητών/τριών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε ΠΕΙ.Σ. μέσω της διαδικασίας κλήρωσης, υποβάλουν αίτηση, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), σύμφωνα με τον τρόπο που ορίζεται στο FEK-2024-Tefxos B-01671-downloaded -29_03_2024 «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία» την οποία μπορείτε να συμβουλευτείτε.

Α) Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εισαγωγής είναι από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη  17 Απριλίου 2024
Β) Η ημερομηνία διεξαγωγής της δημόσιας κλήρωσης για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία, είναι Παρασκευή 17 Μαΐου  2024

Η αίτηση εγγραφής γίνεται στο σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω σχετικά έγγραφα στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.
https://depps.minedu.gov.gr

Γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο θα πρέπει στις προθεσμίες που ορίζονται να έχουν προχωρήσει στην εγγραφή του παιδιού τους στο σχολείο της περιοχής τους και αν στη συνέχεια κληρωθεί στο Πειραματικό 10 ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας θα μεταφέρουν τα δικαιολογητικά στο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σχολική μονάδα στο τηλ. 27210-82708.

10ο Πειραματικό Δημοτικό Καλαμάτας: Από σήμερα οι αιτήσεις εγγραφής για την κλήρωση της Α’ τάξης

Δημοφιλέστερα

To Top