Το δικό μου Σχολείο

10ο Δημοτικό Καλαμάτας: Ξέμεινε από πετρέλαιο λόγω … κακής συνεννόησης

Eίχε προειδοποιήσει από τη Δευτέρα τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ο Διευθυντής  του Σχολείου

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΒΗΡIΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΗΜOTIKO ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Xωρίς θέρμανση έμεινε σήμερα το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, γεγονός που κατήγγειλε το μεσημέρι στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας ο Γιάννης Χριστόπουλος, που είναι κι ο Διευθυντής του εν λόγω Σχολείου.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος είπε: “Δυστυχώς σήμερα το πρωί με αυτές τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, το Σχολείο μας ξέμεινε από πετρέλαιο, παρά το γεγονός της ενημέρωσης που είχα κάνει προς τη Σχολική Επιτροπή ήδη από την περασμένη εβδομάδα, εγγράφως από την Δευτέρα 15/2 αλλά και με ερώτησή μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Είχε προηγηθεί και μια σύσκεψη με τον Δήμαρχο κι αργότερα ο ο κ.Κλάδης μας είπε πως όλα τα σχολεία είναι εφοδιασμένα με πετρέλαιο και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Δηλώνω την δυσαρέσκειά μου και την έντονη διαμαρτυρία μου προς το πρόσωπό του για αυτό που συνέβη. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου επειδή έκανα την ερώτηση…  Σήμερα το πρωί, μετά από παρέμβαση της Γεν.Γραμματέως του Δήμου Καλαμάτας κ.Μαρίας Νταμάτη, ήρθε ένα βυτίο με πετρέλαιο και ζεσταθήκαμε”.

Η ανάρτηση του Γ.Χριστόπουλου με τα “αποδεικτικά”

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για διάθεση πετρελαίου στο Σχολείο η δημοτική αρχή αδιαφορεί…έτσι σήμερα το πρωί τα καλοριφέρ δεν άναβαν… Καθαρίστρια το πρωί έχει να εμφανιστεί από τις 11/2
Κατά τα άλλα τα δελτία τύπου και οι συσκέψεις ότι όλα λειτουργούν άψογα καλά κρατούν…
Αδιάψευστος μάρτυρας το μέιλ της Δευτέρας

Τι λέει ο Δήμος Καλαμάτας

Σε επικοινωνία που είχε το Messinialive με την κ.Νταμάτη, αφού ο Δήμαρχος απουσιάζει στην ΑΘήνα, μας είπε: “Πράγματι δημιουργήθηκε για λίγη ώρα ένα πρόβλημα στην προμήθεια πετρελαίου. Από ενημέρωση που έχω, το Σχολείο είχε εφοδιαστεί με πετρέλαιο πριν από δυο εβδομάδες, όμως λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν από τις καιρικές συνθήκες αλλά κι από το υποχρεωτικό 20λεπτο άνοιγμα των παραθύρων για αερισμό των αιθουσών για λόγους προφύλαξης από τον κορονοϊό, δημιουργήθηκε αυτό το θέμα. Οι Σχολικές Επιτροπές έχουν άμεση επικοινωνία με τα σχολεία και γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση, ενώ εμείς δεν είχαμε λάβει κάποια ενημέρωση.  Έτσι μόλις το πληροφορηθήκαμε, γύρω στις 11 το πρωί, μπορεί να έμεινε το σχολείο χωρίς θέρμανση για λίγη ώρα, όμως αποκαταστάθηκε αμέσως το πρόβλημα”.

 

10ο Δημοτικό Καλαμάτας: Ξέμεινε από πετρέλαιο λόγω … κακής συνεννόησης
To Top