Το δικό μου Σχολείο

10ο Δημοτικό Σχολείο: Επιτυχημένη η ημερίδα με θέμα “Σύγχρονοι γονείς – ρόλος πρόκληση”

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, με θέμα «Σύγχρονοι γονείς – ρόλος πρόκληση».

Ομιλητές ήταν ο Δρ. Μιχάλης Χρυσός, ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, η Ευγενία Τσερπέ και η Γιώτα Παπαγεωργίου, ενώ συντόνισε ο Γραμματέας του συλλόγου Βασίλης Πετρίδης.

Οι ομιλητές, εξαιρετικοί επιστήμονες όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, με λόγια απλά και κατανοητά προσέγγισαν το θέμα ώστε να γίνει κατανοητό και έδωσαν στους γονείς και τους κηδεμόνες που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, τροφή για σκέψη και προβληματισμό.
Η ημερίδα αποτέλεσε ένα γόνιμο πεδίο προβληματισμού, συζήτησης άλλα και διαφωνιών, εκπληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το σκοπό της.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μούρτζανος τόνισε ότι “η μεγάλη συμμετοχή σας μας δείχνει το δρόμο και μας δίνει τη δύναμη να σχεδιάσουμε και στο μέλλον παρόμοιες δράσεις. Έχοντας αυτά υπόψη μας, το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους σας για την παρουσία σας και την ενεργητική συμμετοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον”.
Το MessiniaLive.gr βρέθηκε στο σχολείο και κατέγραψε τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

To Top