Υγεία

10 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-590 τεστ έγιναν σήμερα από τον ΕΟΔΥ

Δέκα νέα κρούσματα ανακοίνωσε στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ που αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα από το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι έγιναν συνολικά 590 rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα έγιναν σε Μέγαρο Χορού, κεντρική πλατεία στα σπιτάκια, στο Παζάρι στην Αγία Τριάδα καθώς και σε επιβάτες πτήσης στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Επίσης κλιμάκιο μετέβη στο Χαρακοπιό όπου τις προηγούμενες μέρες είχαν εντοπιστεί 4 κρούσματα. Να σημειωθεί ότι αύριο, Παρασκευή, δεν θα γίνονται rapid test στα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης όπου για 4η φορά θα γίνουν εκεί δωρεάν rapid test.

6 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ COVID ΚΑΙ 7 ΕΞΙΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο μεταξύ, σήμερα έγιναν 6 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, την ίδια ώρα όμως δόθηκαν και 7 εξιτήρια, ισορροπώντας την κατάσταση, με συνολικά 24 νοσηλευομένους με covid εκ των οποίων οι 4 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

164 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέχρι και σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά: 164 άτομα, εκ των οποίων οι 10 στη Μ.Ε.Θ.
Αναλυτικότερα, νοσηλεύονται 19 στο Άργος, 12 στο Ναύπλιο, 40 στην Τρίπολη, 46 στην Κόρινθο-εκ των οποίων 6 στη ΜΕΘ, 19 στη Σπάρτη και στην 24 στην Καλαμάτα, εκ των οποίων 4 στη ΜΕΘ.

Μαίρη Περδικέα

10 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-590 τεστ έγιναν σήμερα από τον ΕΟΔΥ
To Top