Επιχειρείν

XENIA 2019: Εντυπωσίασε η πρώτη παρουσία της Premium Strom – Μεσσηνιακής Στρωματοποιΐας

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η εταιρεία στρωμάτων Premium Strom – Μεσσηνιακή Στρωματοποιΐα συμμετείχε για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη έκθεση Ξενία που διοργανώθηκε για τρεις ημέρες στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα, παρουσιάζοντας τα χειροποίητα κατ’ απαίτηση του πελάτη custom made στρώματα στο μεγάλο κοινό της έκθεσης.

Πάνω από 500 εταιρείες, η αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου, συμμετείχαν στην Xenia 2019.
Οι 40.000 επισκέπτες της είχαν την δυνατότητα και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα στρώματα ανώτερης ποιότητας, κατασκευασμένα με άριστες και φυσικές πρώτες ύλες, στρώματα που δίνουν προστιθέμενη αξία στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις που τα διαθέτουν, σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο που κέρδισε μόνο κολακευτικά σχόλια!

Χιλιάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας πέρασαν τις πύλες του Metropolitan Expo προκειμένου να γνωρίσουν από πρώτο χέρι όλες τις τάσεις και τις νέες προτάσεις που θα δώσουν επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις τους.

H Xenia 2019 έριξε την αυλαία της καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων όσο και με την ποιότητα των special events. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο.

Τα χειροποίητα και custom made στρώματα της Μεσσηνιακής εταιρείας Premium Strom, του Παναγιώτη Τσόλκα ταξιδεύουν από τη Μεσσήνη και μπαίνουν στα καλύτερα ξενοδοχεία όλης της χώρας! Τα Premium Strom με την κορυφαία τους ποιότητα, έχουν τα τελευταία χρόνια, κερδίσει φανατικό κοινό και έχουν μπει στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Στο πελατολόγιο της Premium Strom ανήκουν γνωστά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με τα στρώματα από την Μεσσήνη να ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την άνεση στον ύπνο και στην … αρμονία ονείρων!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2721022594

XENIA 2019: Εντυπωσίασε η πρώτη παρουσία της Premium Strom – Μεσσηνιακής Στρωματοποιΐας
To Top