Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι της παράδοσης” διοργανώνει την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Μέγαρο χορού Καλαμάτας, στις 20:00, παραδοσιακή χορευτική παράσταση με τίτλο “Της άνοιξης Ανθίσματα του κύκλου τα γυρίσματα”.
Στην εκδήλωση θα παίξουν ζωντανά στη σκηνή οι μουσικοί Θάνος Καρανάσιος βιολί, Γιώργος Κλάδης κρουστά, Νίκος Παλαιολόγος λαούτο, Χρήστος Λαδάς σαντούρι, ενώ στο τραγούδι θα είναι ο Βαγγέλης Κώτσου και η Ελένη Πανταζόπουλου. Συμμετέχει ο Λαογραφικός πολιτιστικός σύλλογος Χώρας.
Θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 15 €, ενώ για την εκδήλωση μας μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου Έφη Γεωργανά και ο σκηνοθέτης της εκδήλωσης Βαγγέλης Χαχής, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να βρεθούν την Κυριακή 15 Ιουνίου στο μέγαρο χορού Καλαμάτας, ευχαριστώντας παράλληλα τους χορηγούς αυτής της μεγάλης εκδήλωσης.
