ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναδινός: “Η Μεσσηνία ενδείκνυται για Αθλητικό Τουρισμό”

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΡΑΩΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”

Αυτοψία στους αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης έκανε ο γ.γ.Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μαζί με τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση σε αυτούς και με τις υπάρχουσες ώριμες μελέτες να προχωρήσουν στην αποκατάστασή τους.Ήδη σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης έχουν δρομολογηθεί έργα αποκατάστασης στις αθλητικές υποδομές του Δήμου.”Η Μεσσηνία ενδείκνυται για Αθλητικό Τουρισμό και μπορεί να προσελκύσει κόσμο εκτός Νομού για να μείνει και να αθληθεί ” δήλωσε ο κ.Συναδινός,ενώ επισήμανε πως στα σχέδια του Υπουργείου είναι “οι μικρές χρηστικές αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι φαραωνικά γήπεδα που μετά δεν μπορούμε να τα συντηρήσουμε”.

“Ώριμα έργα και όχι κωδικούς-φούσκες, όπως στο παρελθόν”

Ο γ.γ.Αθλητισμού δεν θέλησε να κάνει συγκεκριμένες εξαγγελίες για τον Νομό. “Έχετε χορτάσει απο εξαγγελίες.Όταν έχουμε ώριμες μελέτες και έργα ενταγμένα στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων- και όχι κωδικούς-φούσκες,όπως στο παρελθόν τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε”.

“ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ”

Ιδιαίτερα επικριτικός για την κατάσταση που παρέλαβε στο χώρο του Αθλητισμού με τις γηρασμένες και εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, την κακοδιαχείριση και την διαφθορά, εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.”Το 2015 αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!”επισήμανε ο κ.Συναδινός.
Τον ρωτήσαμε για τις οφειλές στους πρωταθλητές και τους Ολυμπιονίκες και την κατάσταση του αθλητ. Κέντρου στον Άγιο Κοσμά και είπε ότι “ξεχρεώνουμε οφειλές που υφίστανται από το 2011” και “θα εξοφληθούν όλα τα πριμ του παρελθόντος”, ενώ κάποιες Ομοσπονδίες θα ελεγχθούν για κακοδιαχείριση…

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:”ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ”

Για την εικόνα που θα έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά απάντησε ότι “αυτό που βλέπουμε δεν είναι αθλητισμός, αλλά πεδίο ανταγωνισμού ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων που τραβάει στον πάτο όλο το αθλητικό οικοδόμημα”….

To Top