Αθλητισμός

ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ: Φιλοξενεί για 4 ημέρες το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Tο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος 2019 (για τις κατηγορίες «Optimist» και «Laser 4.7″) διοργανώνει το τετραήμερο 22 – 25 Μαρτίου στον Προλιμένα της πόλης,o Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας «Ο Αίολος».

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και πολλές τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τη διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση, αφού Αθλητισμός και Παιδεία πηγαίνουν μαζί.

Συμμετέχουν 20 ναυταθλητικοί σύλλογοι (περίπου 150 παιδιά-αθλητές ηλικίας 6-17 ετών).
Οι κούρσες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι, καιρού επιτρέποντος,3/ημέρα.

Ο ΝΑΣΚ «Αίολος» έχει διοργανώσει πολλά πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα και η γνώση αυτή και η εμπειρία ώθησε την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να αναθέσει στο σύλλογο τη διοργάνωση ενός ακόμη σημαντικού αγώνα όπου οι νικητές στις ιστιοδρομίες που θα διεξαχθούν λαμβάνουν το εισιτήριο για τους αγώνες της εθνικής ομάδας.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων θα είναι ο διεθνής κριτής Παναγιώτης Νικηφορίδης και πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων ο εθνικός κριτής Νίκος Παναγέας.
Η υγειονομική και ιατροφαρμακευτική κάλυψη θα γίνει από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το κέντρο αποκατάστασης «Διάπλαση».ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 22/03 αφίξεις
Σάββατο 23/03 ώρα 11:00 ιστιοδρομίες
Κυριακή 24/03 ώρα 11.00 ιστιοδρομίες
Δευτέρα 25/03 ώρα 11.00 ιστιοδρομίες
Τη Δευτέρα το απόγευμα (περίπου στις 17:30) , θα γίνει η τελετή απονομής, μία εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό.

To Top