Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Ο Βλάσης στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ – Κλήρωση 8 Σεπτεμβρίου, έναρξη της Volley League στις 25 Οκτωβρίου

Η ΕΣΑΠ δέχτηκε και πάλι στους κόλπους της την Καλαμάτα 80, στην συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε σήμερα. Τους Λύκους εκπροσώπησε ο Κώστας Βλάσης ενώ συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα για τη νέα σεζόν.

Η έναρξη της Volley League πάει για τις 25 Οκτωβρίου ενώ η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025 η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ με τη νέα σύνθεσή του.

Έγιναν αποδεκτά τα νέα μέλη της ΕΣΑΠ, ο πρωταθλητής της Pre League, AO Καλαμάτα ’80, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας κι ο δευτεραθλητής Πανιώνιος ΓΣΣ. Τον ΑΟ Καλαμάτα ‘80 εκπροσώπησε ο Κώστας Βλάσης και τον Πανιώνιο ΓΣΣ ο Στάθης Νικολούζος.

Αποφασίστηκε η κλήρωση της Volley League να γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Έγινε πρώτη συζήτηση για την ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος 2025-26 στις 25 Οκτωβρίου 2025.

Συζητήθηκε πρόταση για διεξαγωγή του Σούπερ Καπ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συζητήθηκε νέος τρόπος διεξαγωγής του Λιγκ Καπ ‘Νίκος Σαμαράς’ με το σύστημα του final-8.

Έγινε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ταμίας του ΔΣ ανέλαβε ο Γιάννης Δανδάλης, Β’ Αντιπρόεδρος μπήκε ο Αλέξης Αναγνωστόπουλος κι Ειδικός Γραμματέας ο Κώστας Βλάσης.

Έγινε αναδιάρθρωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος με πρόεδρο τον Γιώργο Παπαδοπουλο, τακτικά μέλη Δημήτρης Γόντικας, Κώστας Παπασταθόπουλος κι αναπληρωματικά μέλη Γιάννης Δανδάλης και Κώστας Βλάσης.

Νέα επιτροπή συμβολαίων ορίστηκε ο Παντελής Ταρνατορος, η νομικός Δώρα Καρτάνου (ΑΟ Φοίνικας) κι ο νομικός της ΕΣΑΠ, Χρήστος Ηλιάδης.

Συζητήθηκαν χορηγικά θέματα και ζητήματα μάρκετινγκ και παρουσιάστηκε νέο πρόγραμμα μάρκετινγκ και social media.

Έγινε ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-05 στην τηλεοπτική συνεργασία με την ΕΡΤ, στα θέματα προβολής και Live Streaming και παρουσιάστηκαν οι αυξημένοι δείκτες τηλεθέασης, views και followers. Τα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν από την ΕΣΑΠ.

Έγινε ενημέρωση για οικονομικά θέματα και της πορείας των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2025-26».

 

To Top