Αθλητισμός

Ιστιοπλοΐα – Αίολος: Επιτυχίες για Οικονομάκο, Μανωλοπούλου στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος

Με επιτυχίες για τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” τελείωσε το Περιφερειακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας για σκάφη OPTIMIST & ILCA 4 το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2022 με την συμμετοχή 50 σκαφών OPTIMIST και 17 σκαφών ILCA4.

Ο αγώνας την Παρασκευή διεξήχθη με ιδανικές καιρικές συνθήκες το Σάββατο είχε άπνοια ενώ την Κυριακή ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε τους αθλητές.

Από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” συμμετείχαν στον αγώνα 11 αθλητές και αθλήτριες.

Στην κατηγορία OPTIMIST συμμετείχαν οι Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος, Δανάη Μανωλοπούλου, Αναστάσιος Πουλόπουλος, Μάριος Νικόπουλος, Παναγιώτης Μπούρας, Μάριος Κολιτσιδάκης, Μαρία Τρουπάκη, Αικατερίνη Βούλγαρη και Φοίβος Γεωργακόπουλος ενώ στην κατηγορία ILCA4 οι Γιώργος Οικονομόπουλος και Παναγιώτα Οικονομάκου.

aiolos-istioploia-30-11-2022-2

aiolos-istioploia-30-11-2022-3

Στα σκάφη OPTIMIST ο Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία U13 (παιδιά κάτω των 13 ετών) καθώς και την 2η θέση στα αγόρια ενώ η Δανάη Μανωλοπούλου κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια.

Πριν την έναρξη του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο Ομοσπονδιακός προπονητής των OPTIMIST Αντώνης Δροσόπουλος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της κλάσης ILCA Χάρης Γκανιάτσας πραγματοποίησαν 3ήμερο εκπαιδευτικό camp το οποίο παρακολούθησαν οι αθλητές – τριες Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος, Δανάη Μανωλοπούλου και Παναγιώτα Οικονομάκου.

Ιστιοπλοΐα – Αίολος: Επιτυχίες για Οικονομάκο, Μανωλοπούλου στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος
To Top