Βιβλίο

Η Ελλάδα της κρίσης μέσα από το comic book του Λαυρέντη Χωραΐτη παρουσιάζεται στις 18 Μαΐου στην Καλαμάτα

Οι Εκδόσεις KALLIERGON και το Βιβλιοπωλείο VIVLIOPOLIS σας περιμένουν με χαρά την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 8 το βράδυ, στο Bar Art Restaurant BASSAVIOLA (Παπάζογλου 29, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας).
Ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα! Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές, σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα (εφιάλτες και μη), μέσα από τις σελίδες του βιβλίου κόμικ «ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ» του Λαυρέντη Χωραΐτη.
Τη βραδιά θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Ελευθεράκη. Κρεμόμαστε από τα χείλη του Billy και του Σωτήρη Μαρίνη και είμαστε όλο αυτιά και μάτια για τον Λαυρέντη Χωραΐτη, που έχει πολλά να μας πει, αλλά και να μας δείξει!

Ο Λαυρέντης Χωραΐτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους, στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας.
Αποφοιτώντας από το τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο. Μετά από επίμονη προσπάθεια συνειδητοποίησε πως ο κόσμος γύριζε από μόνος του. Παραδομένος άρχισε να εργάζεται ως εικονογράφος σε περιοδικά και διαφημιστικές εταιρείες.
Όντας γρανάζι της παραγωγικής μηχανής επέκτεινε τις δραστηριότητές του και στην τεκνοποίηση. Τότε ήταν που αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα και να γυρίσει στο West Coast της Μεσσηνίας όπου ίδρυσε με τον γραφίστα Π. Ψυχογυιό το δημιουργικό γραφείο Flipping Bird. Κάπου εκεί συνεχίζει να εικονογραφεί, να σχεδιάζει κόμικ και να κάνει περιπάτους στην ακροθαλασσιά με τη γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους.

Η Ελλάδα της κρίσης μέσα από το comic book του Λαυρέντη Χωραΐτη παρουσιάζεται στις 18 Μαΐου στην Καλαμάτα
To Top