Το δικό μου Σχολείο

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Λεΐκων από το Ίδρυμα ΚΑΡΕΛΙΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

“Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λεΐκων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Ίδρυμα «Γεωργίου και Βικτωρίας Kαρέλια» υπό την προεδρία της κας Kαρέλια Bικτωρίας , για την ευγενική χορηγία σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας για την κάλυψη βασικών εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου.
Πιο συγκεκριμένα,βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 20 Μαΐου 2019 παραλάβαμε την προσφορά του ιδρύματος, που αποτελείται από ένα διαδραστικό πίνακα για τις αίθουσες διδασκαλίας, φορητό υπολογιστή, έναν βιντεοπροβολέα για την αίθουσα εκδηλώσεων και ένα υπολογιστή γραφείου για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου Πληροφορικής.
Η σημαντική αυτή δωρεά ενισχύει την τεχνολογική υποδομή του σχολείου μας καθώς τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα συμβάλλουν στην ποιότητα του εκπαιδευτικού και κατ’ επέκταση στην ποιότητα της εκπαίδευσης. Η εγκατάσταση και λειτουργία διαδραστικών πινάκων και Η/Υ στο σχολείο μας θα συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση του διδακτικού μας έργου, αφού η σύγχρονη παιδαγωγική αλλά και η σύγχρονη κοινωνία επιβάλλουν εξοικείωση με τις Νέες Τεχνολογίες.
Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά του Ιδρύματος και προσωπικά της προέδρου του , αναγνωρίζοντας την ευαισθησία της και επικροτώντας τη θετική συμβολή της στην παιδεία και το
πολιτισμό, αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης για τη σχολική μας κοινότητα.
Ευελπιστούμε τις δύσκολες αυτές ημέρες για τον τόπο μας να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της και της εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!”

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Λεΐκων από το Ίδρυμα ΚΑΡΕΛΙΑ
To Top