Επί Σκηνής

ΔΗΠΕΘΕΚ: Καθήλωσε το κοινό ο Χατζηπαναγιώτης με τον “Πατέρα του ΄Αμλετ”!

“ΓΕΜΙΣΕ” ΤΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ 70 ΛΕΠΤΩΝ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20:00 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Καθήλωσε το κοινό που βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ΔΗΠΕΘΕΚ ο χαρισματικός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με το δυνατό κείμενο του Μάνου Ελευθερίου στο έργο “Ο πατέρας του Άμλετ”, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

Ο ηθοποιός που λατρεύει τη Μεσσηνία απέδειξε με άνεση και με υποκριτική δεινότητα ότι δεν είναι απλώς ένας εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός, αλλά ένας σπουδαίος ολοκληρωμένος ηθοποιός!

Ένας ηθοποιός που μιλάει για 70 λεπτά στη σκηνή, παραινετικά, δηλαδή εξηγεί στο γιο του τι πρέπει να κάνει. Έχει έρθει από τον άλλον κόσμο με μια σοφία και με μια γνώση που δεν κατάφερε να την αποκτήσει όσο ζούσε και τώρα, μιλάει στον Άμλετ, δηλαδή στον θεατή, για την εμπειρία του και για τα λάθη που έκανε. Έρχεται για να πάρει εκδίκηση, όπως συμβαίνει και στο πρωτότυπο έργο του Σαίξπηρ, αλλά ουσιαστικά έρχεται για να ζητήσει συγγνώμη και για να βρει έναν τρόπο να αναπαυτεί η ψυχή του.
Σκέψεις που όλοι κάνουμε, αλλά όταν αυτές μεταφέρονται από έναν ποιητή σαν τον Μάνο Ελευθερίου, έχουν ιδιαίτερη αξία ακρόασης και θέασης.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 20:00 θα δοθεί η δεύτερη παράσταση και είναι μεγάλη ευκαιρία για τους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν μια άρτια παράσταση, που στη συνέχεια θα ταξιδέψει στα Γιάννενα και την Πάτρα!

Διάρκεια παράστασης: 70’ (χωρίς διάλειμμα)

Κεντρική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Δημοσθένους 2, Καλαμάτα
Τηλέφωνο: 27210 82616

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 13€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητικό, ανέργων

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Public – σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας (tickets.public.gr)
TicketServices – τηλεφωνικά στο 210 72 34 567 και μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr

Διαβάστε και αυτό:

“Ο πατέρας του Άμλετ” του Μάνου Ελευθερίου στο ΔΗΠΕΘΕΚ

To Top