Το δικό μου Σχολείο

Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λεΐκων: Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα για γονείς, εκπαιδευτικούς και κατοίκους

Τα μέτρα τους λαμβάνουν τα σχολεία της πόλης της Καλαμάτας απέναντι στην πανδημία και την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στη Μεσσηνία. Την αρχή έκαναν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, ακολούθησε το 10ο Δημοτικό Καλαμάτας με κάλεσμα για rapid test σε γονείς, εκπαιδευτικούς, και τώρα τα σχολεία των Λεΐκων, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, καλώντας γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και κατοίκους της περιοχής να προσέλθουν για να υποβληθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. “Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας”, επισημαίνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους. Τι αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα των δύο σχολείων που υπογράφουν η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Λεΐκων, Δήμητρα Αποστολοπούλου και ο Διευθυντής του Δημοτικού Λεΐκων, Δημήτρης Σταματόπουλος. 

“Στο πλαίσιο πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού, το Νηπιαγωγείο μας σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο Λεΐκων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την Τοπική Κοινότητα και τον ΕΟΔΥ, θα προβεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, αρχής γενομένης τη Δευτέρα
01/02/2021 και ώρα 08:00π.μ. με 14:00μ.μ. στη διενέργεια δωρεάν προληπτικών rapid test (τεστ ταχείας ανίχνευσης) στους εκπαιδευτικούς, γονείς και συνοδούς των μαθητών, στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων και προαιρετικά των κατοίκων της περιοχής.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία να συμμετέχουν έμπρακτα στην κοινή μας προσπάθεια για ασφαλή και ανοιχτά σχολεία”, καταλήγει το κάλεσμα που γίνεται από τα δυο σχολεία των Λεΐκων.

Μ.Π.

Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λεΐκων: Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα για γονείς, εκπαιδευτικούς και κατοίκους
To Top