ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό τη Δευτέρα 24 Μαΐου δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ στην είσοδο του “Αλ.Κουμουνδούρος”

Στο εξής rapid test στον προθάλαμο του “Αλ.Κουμουνδούρος”

Σταματούν τα test στο Μέγαρο Χορού-Παραχωρήθηκε χώρος στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος» για διενέργεια rapid test

Από την προσεχή Δευτέρα, 24 Μαΐου, η διεξαγωγή rapid test από το Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας θα πραγματοποιείται στον προθάλαμο του Αμφιθεάτρου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Αυτό αποφασίστηκε κατόπιν συνεργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και με δεδομένο την αναγκαιότητα μετακίνησης του κλιμακίου από το Μέγαρο Χορού, λόγω έναρξης της πολιτιστικής περιόδου αλλά και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών, κυρίως με την αύξηση θερμοκρασίας.

Για το σκοπό αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος συναντήθηκε σήμερα, 21 Μαΐου, με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κωνσταντίνο Βλαχοδημητρόπουλο και έγιναν οι απαραίτητες τελικές συνεννοήσεις, παραδόθηκαν τα κλειδιά του χώρου και επιπλέον, ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου ότι η ΠΕ Μεσσηνίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε εργασίες βελτίωσης, διαμόρφωσης και ευπρεπισμού του προθάλαμου του Διοικητηρίου, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις επαρκή αερισμού του χώρου και σκίασης.
Σημειωτέον ότι η χρήση του χώρου θα γίνεται σύμφωνα με τους ίδιους όρους, με τους οποίους έχει παραχωρηθεί ο κυρίως χώρος του αμφιθεάτρου στη Στατιστική Υπηρεσία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι: «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η άριστη συνεργασία που έχουμε με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, αλλά και τις υπόλοιπες δομές υγείας του νομού», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «η προσπάθεια πρόληψης και ο περιορισμός της διάδοσης του Κορωνοϊού αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας».

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Από τη Δευτέρα 24/5/2021 τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για την διεξαγωγή Rapid Test στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου “Αλέξανδρος Κουμ ουνδούρος” του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η εν λόγω παραχώρηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας συνεχούς και άριστης συνεργασίας που υπήρχε από την αρχή της πανδημίας μεταξύ του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και της Περιφέρειας, με παροχή υγειονομικού υλικού, προσωπικού και Isobox έξω από το Κέντρο Υγείας.

Για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε υπόχρεοι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την συνεχή προσφορά της και την αμέριστη υποστήριξή της.

Aπό τη Δευτέρα 24 Μαΐου δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ στην είσοδο του “Αλ.Κουμουνδούρος”
To Top