ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιoνίκης αθλητής του Τάε Κβον Ντο

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ-ΠΑΛΕΨΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 42 ΕΤΩΝ

Tην τελευταία του πνοή άφησε, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από το προφίλ του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Instagram, με ένα μήνυμα γραμμένο σε πρότερο χρόνο από τον ίδιο.

Στο συγκλονιστικό του μήνυμα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραφε τα εξής: «Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτή τη δημοσίευσή μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά.

Δύο χρόνια βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut, που αυτή τη στιγμή εννέα στους δέκα γιατρούς που το διαβάζουν, το ακούν για πρώτη φορά και θα σπεύσουν να το ψάξουν. Ευτυχώς ο δικός μου γιατρός, ο υπέροχος Γιάννης Μπουκοβίνας που με πήρε από το χέρι στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μου, τον γνώριζε αυτό τον σπάνιο τύπο και έκανε τα πάντα για να με σώσει ή να μου χαρίσει λίγη παραπάνω ζωή. Κίνησε γη και ουρανό, να φέρει φάρμακα κυριολεκτικά από την άλλη άκρη της γης για να τα δοκιμάσω».

πηγή:reader.gr

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιoνίκης αθλητής του Τάε Κβον Ντο
To Top