ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: 4 συλλήψεις για πλαστά διαβατήρια

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΙΝΔΙΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
-ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Συνελήφθησαν, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (29.9.2018) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, μία 31χρονη και τρεις (3) άνδρες ηλικίας 20, 30 και 45 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, στις δύο περιπτώσεις, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 20χρονου και του 45χρονου, αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.

Στην τρίτη περίπτωση, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 30χρονου και της 31χρονης, οι οποίοι, επίσης, είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα δελτίο ταυτότητας Αρχών Ρουμανίας, ενώ στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκε ένα διαβατήριο Αρχών Αιγύπτου, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Ομοίως, στην κατοχή του 30χρονου και της 31χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Ινδίας, ενώ η 31χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο επίσης υπέδειξε ένα διαβατήριο Αρχών Ινδίας, που επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: 4 συλλήψεις για πλαστά διαβατήρια

Δημοφιλέστερα

To Top