Yποδομές

Ξεκίνησαν οι εργασίες για πεζοδρόμια στη Λακωνικής-Μέσα Οκτωβρίου και ο κόμβος στο “Φωτεινή”

Ξεκίνησε το έργο των πεζοδρομίων εντός του περιμετρικού της Καλαμάτας, στη συμβολή με την οδό Λακωνικής και μέχρι τη διασταύρωση με Άνω Βέργα, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, ενώ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ξεκινά και ο ισόπεδος κόμβος στο "Φωτεινή"

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ

"Η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη βελτίωση των δημοσίων υποδομών και κατ΄ επέκταση στην ποιότητα ζωής των πολιτών είναι σημαντική.
Πολλά έργα διαφορετικής κλίμακας εξελίσσονται σε όλη τη Μεσσηνία, είτε μικρά, είτε μεγάλα, προγραμματισμένα φυσικά από αρκετό διάστημα, τα οποία βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Στα πλαίσια αυτά, στην πόλη της Καλαμάτας ξεκίνησε με χρηματοδότηση και επίβλεψη από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ένα έργο, κυρίαρχο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που έχει σαν στόχο την ασφάλεια των πεζών και την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
Ξεκίνησε το έργο των πεζοδρομίων εντός του περιμετρικού της Καλαμάτας, στη συμβολή με την οδό Λακωνικής και μέχρι τη διασταύρωση με Άνω Βέργα, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου τ.ε., - για να μην διαταραχθεί η ομαλή κυκλοφορία τους καλοκαιρινούς μήνες - θα ξεκινήσει και το έργο του ισόπεδου κόμβου Βέργας (Φωτεινή), προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, το οποίο έχει δημοπρατηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας και έχει αναδειχθεί και ο ανάδοχος.
Μετά από την απομάκρυνση φωτιστικών σωμάτων από τη ΔΕΗ, ξεκινούμε αυτό χρήσιμο αυτό έργο.
Με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και σε συνεργασία με τον Α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, αλλάζουμε τον τόπο μας".

Ξεκίνησαν οι εργασίες για πεζοδρόμια στη Λακωνικής-Μέσα Οκτωβρίου και ο κόμβος στο “Φωτεινή”

Δημοφιλέστερα

To Top