ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και επίσημα αντιδήμαρχος Υποδομών ο Ανδρέας Καραγιάννης έως και το 2019

Αναβάθμιση Καραγιάννη με απόφαση Νίκα
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

"Με Απόφαση του Δημάρχου (26/2018) αντικαταστάθηκε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Δημήτρης Δημόπουλος πριν τη λήξη της θητείας του, διότι υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος όρισε Αντιδήμαρχο Υποδομών στη θέση του αντικατασταθέντος, για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας, δηλαδή μέχρι 31.8.2019, το Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Καραγιάννη, μεταβιβάζοντας σε αυτόν τις ίδιες αρμοδιότητες.
Ο κ. Καραγιάννης ορίσθηκε, επίσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

"Ο Ανδρέας Καραγιάννης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και το Δημοτικό Συμβούλιο θα επιλέξει νέο Πρόεδρο αυτού του Νομικού Προσώπου στη συνεδρίασή του της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018".


H παραίτηση Καραγιάννη χθες Δευτέρα 12/2/2018

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, "πρόθεση του Δημάρχου είναι να προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας το Δημοτικό Σύμβουλο Σαράντο Μαρινάκη και ως νέο μέλος του ΔΣ και για τη θέση της Αντιπροέδρου τη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Οικονομάκου".

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ MESSINIALIVE

Ήδη από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου το MessiniaLIVE είχε προαναγγείλει αυτές τις εξελίξεις, με την αναβάθμιση Ανδρέα Καραγιάννη σε αντιδήμαρχο Υποδομών και την επικείμενη αναβάθμιση Σαράντου Μαρινάκη στο τιμόνι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αλλά και τη Μαρία Οικονομάκου στη θέση της αντιπροέδρου.

Και επίσημα αντιδήμαρχος Υποδομών ο Ανδρέας Καραγιάννης έως και το 2019

Δημοφιλέστερα

To Top