Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκλογοαπολογιστική διαδικασία της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας!
Κατά την απολογιστική συνέλευση έγινε πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση, ενώ υπερψηφίστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός σχεδόν ομόφωνα. Στη συζήτηση κυριάρχησε προβληματισμός για την κατάσταση των σχολικών κτηρίων και το επίπεδο της παρεχόμενης γνώσης στα παιδιά μας, ενώ ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τον ρόλο που οφείλουν να παίξουν σήμερα οι σύλλογοι γονέων.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε το 82,5% των εκλεγμένων εκπροσώπων, ποσοστό ρεκόρ που αντιστοιχεί σε 2.500 περίπου μαθητές από 32 σχολεία της πόλης μας.
Από την όλη διαδικασία η Ένωση Γονέων Καλαμάτας βγήκε ακόμα πιο δυνατή, και έτσι από καλύτερη θέση θα μπορούμε να παλεύουμε για τα σχολεία και την εκπαίδευση που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας.
Στην πρώτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ομόφωνα ως εξής:
