ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΑΚ: Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα παρέχει στους δημότες Καλαμάτας η ΔΕΥΑΚ με τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ετοιμάζει η Δημοτική Επιχείρηση για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τους λογαριασμούς τους, την εξόφλησή τους και τις ηλεκτρονικές τους πληρωμές.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που θα συνδυάζει την ενημέρωση των πολιτών σε ό,τι αφορά στους λογαριασμούς τους και τις ηλεκτρονικές πληρωμές.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Φεβρουάριο 2018, ώστε να παρέχονται καινοτομικές υπηρεσίες στους πολίτες, με απόλυτη προστασία των δεδομένων τους και σημαντική βελτίωση της αποδοτικότητας του συστήματος της ΔΕΥΑΚ.

Μετά την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος της ΔΕΥΑΚ, που ολοκληρώθηκε, όλες οι Υπηρεσίες της λειτουργούν κανονικά για το κοινό, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Γνωστοποιείται, επίσης, ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ταχυδρομική αποστολή λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ. Δόθηκαν 3 προσφορές και η χαμηλότερη τιμή ήταν 0,29 €. Σημειώνεται ότι η τιμή μέχρι τώρα ήταν 0,54 ευρώ ανά φάκελο + ΦΠΑ. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται έκπτωση περίπου 50% στα ταχυδρομικά έξοδα της ΔΕΥΑΚ και το ποσόν που αντιστοιχεί, θα διατεθεί για επιπλέον έργα το 2018.

ΔΕΥΑΚ: Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Δημοφιλέστερα

To Top