ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακοβίτικα: Πλημμύρισαν δρόμοι και χωράφια μέσα σε μια ώρα από αποστραγγιστικό χαντάκι που γέμισε

Μέσα σε μία ώρα πλημμύρισαν εκτάσεις δίπλα στον αποστραγγιστικό χάνδακα που βρίσκεται στα Ακοβίτικα πάνω απο τη Διασπορά και διπλα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Η κατάσταση στην περιοχή ήταν απελπιστική, με πλημμυρισμένα χωράφια αλλά και τον δρόμο που οδηγεί στη Διασπορά.

Ο δρόμος έξω από τα Εκπ.Μπουγά και τα οικήματα της Διασποράς, μετά από μια ώρα βροχή...

Λιμνάζουν τα νερά καθώς δεν υπάρχει διέξοδος προς το ποτάμι

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟ 2016 ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλάκης που διατηρεί συνεργείο στην περιοχή μίλησε στο MessiniaLive και δήλωσε αγανακτισμένος γιατί κάθε φορά που βρέχει ζουν με το άγχος μήπως πλημμυρίσουν, όπως εγινε το 2016 που η περιοχή βούλιαξε στις λάσπες.

Πισίνα έγινε το γήπεδο στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά-Η πρωινή καταιγίδα γέμισε το παρακείμενο χαντάκι και τα νερά βρήκαν διέξοδο στα χωράφια, το γήπεδο και το δρόμο-Προβληματισμός γιατί το χαντάκι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις δεν έχει καθαριστεί  

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί μέσα σε λίγη ώρα η περιοχή πλημμύρισε, και με δεδομένο ότι οι προγνώσεις για τη Μεσσηνία δεν είναι καλές καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται ο κύριος όγκος του νερού, εξέφρασε την αγωνία του για το τι θα επακολουθήσει αν συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Δημοφιλέστερα

To Top