Μουσική

Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χαλανδρίου στην πλατεία Αγίων Αποστόλων

Mία πρόγευση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες στην πόλη της Καλαμάτας, είχαν την τύχη σήμερα το μεσημέρι να απολαύσουν όσοι περαστικοί έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων.

Σύσσωμη η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τους μουσικούς της έπαιξε αγαπημένες και γνωστές μελωδίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, σκορπίζοντας χαμόγελα για την ευχάριστη μουσική έκπληξη!

Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας – 2017. Η "καρδιά" της πόλης της Καλαμάτας "χτυπάει" πλέον χορωδιακά και σε αυτό το εορταστικό κλίμα εισήγαγε ήδη από το μεσημέρι τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες η Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου. Η Φιλαρμονική από τις 12.00 σήμερα το μεσημέρι και για περίπου μία ώρα, έπαιξε μουσική στην πλατεία Αγίων Αποστόλων.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, με πλήρη σύνθεση σε πνευστά και κρουστά, η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, που ευγενώς ήλθε στην Καλαμάτα για να υποστηρίξει το Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών, απέδωσε πολύ γνωστά κομμάτια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή.

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου απόλαυσαν ο Σίμος Ρούσσος, Δήμαρχος Χαλανδρίου και άλλοι αιρετοί του Δήμου αυτού, καθώς και η Πρόεδρος της «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Αναστασία Μπελογιάννη και άλλα μέλη του ΔΣ, μαζί με πλήθος κόσμου.
Σημειώνεται ότι προς τιμήν του Δημάρχου Χαλανδρίου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας παρέθεσε δείπνο το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου.

Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χαλανδρίου στην πλατεία Αγίων Αποστόλων

Δημοφιλέστερα

To Top