Αθλητισμός

Super League: Παγίδες στην επαρχία για τους «μεγάλους»

Εκτός έδρας υποχρεώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα για τις τρεις από τις ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι άλλες δύο, Άρης (την Παρασκευή) και Παναθηναϊκός (χθες), γνώρισαν πανομοιότυπες ήττες με το ίδιο σκορ (0-1) και πανομοιότυπα γκολ σε Νεάπολη και Γιάννενα, αντίστοιχα, με μόνη διαφορά το χρονικό σημείο.

Ως εκ τούτου δεν ήχησε απλώς ο κώδωνας αλλά ολόκληρη... καμπάνα συναγερμού για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που έχουν πολύ δύσκολες αποστολές σε Ηράκλειο, Λαμία και Τρίπολη αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην πόλη της Κρήτης με τον Μάνταλο στην αποστολή, μετά την αγωνία για τον τραυματισμό του (αστράγαλος) στην προπόνηση της Παρασκευής και με στόχο να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, πήρε 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας κι αυτό φανερώνει τους προβληματισμούς του Πορτογάλου τεχνικού, που βλέπει την ομάδα του να μη «ρολάρει» ακόμη αλλά και να έχει προβλήματα στη μέχρι πέρυσι εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της.

Ο Ολυμπιακός είναι βέβαια το φαβορί απέναντι στη Λαμία και λόγω ποιότητας και λόγω βάθους στο ρόστερ του, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο χορτάρι και κυρίως να δει τους «νέους» παίκτες -που δεν είναι και λίγοι- να βγάζουν αυτοματισμούς, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα όπως με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα (0-0).

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να έχουν την παράδοση στο πλευρό τους απέναντι στον «Δικέφαλο» στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προέρχονται από ευρωπαϊκές νίκες σε Europa League και Conference League, είδαν την ψυχολογία ν΄ ανεβαίνει και θα προσπαθήσουν να κάνουν... σεφτέ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», από την πλευρά της, φιλοδοξεί να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα υποδεχόμενη τον Βόλο στη Ριζούπολη, ενώ στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα ψάξουν για την πρώτη νίκη τους στη σεζόν. Το πρόγραμμα:

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

16:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης - Βόλος (CS3)

18:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Παναιτωλικός (NS2)

18:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ - ΑΕΚ (CS2)

20:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (NS PRIME)

20:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Ολυμπιακός (CS1)

Super League: Παγίδες στην επαρχία για τους «μεγάλους»

Δημοφιλέστερα

To Top