Αθλητισμός

Απίθανη Σάκκαρη, τον 3ο γύρο του Madrid Open

Καταιγιστική η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε με 6-3, 6-1 την Ανέτ Κονταβέιτ και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του Madrid Open.

Με τη νίκη της αυτή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε... κεφάλι στις αναμετρήσεις με την 25χρονη Εσθονή και, πλέον, προηγείται με 5-4, παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο τη ρεβάνς από την πρόσφατη ήττα που είχε γνωρίσει εφέτος στο Grampians Trophy της Μελβούρνης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε μόλις 4 games, δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μούτσοβα.

Μόλις 61 λεπτά χρειάστηκε η Σάκκαρη, ανήμερα του Πάσχα, για να επιβληθεί της Εσθονής αντιπάλου της (νο 29 στον κόσμο) και σε αντίθεση με την πρεμιέρα της στη διοργάνωση απέναντι Ανισίμοβα, η 25χρονη έδειξε το καλό της πρόσωπο, μη επιτρέποντας στην Κονταβέιτ να κάνει ούτε ένα μπρέικ.

Στην φάση των «16» του Mutua Madrid Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούτσοβα, η οποία νωρίτερα έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι απέκλεισε τη Ναόμι Οσάκα με 2-1 σετ.

Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που προκρίνεται στην φάση των «16» του τουρνουά, χάνοντας μόλις έξι πόντους πίσω από το σερβίς της (33/36) πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση.

Απίθανη Σάκκαρη, τον 3ο γύρο του Madrid Open

Δημοφιλέστερα

To Top