Υγεία

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας θάνατος ασθενούς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

482 RAPID TEST ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μόλις 3 νέα κρούσματα στο Νομό μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, και αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα μέχρι τις 3 το μεσημέρι έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Καλαμάτα 482 rapid test. Και συγκεκριμένα έγιναν στα μόνιμα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Μέγαρο Χορού και κεντρική πλατεία Καλαμάτας, καθώς και στο Παζάρι της Αγίας Τριάδας όπως κάθε Πέμπτη, αλλά και στο Αεροδρόμιο για έλεγχο επιβατών πτήσης.

Την ίδια ώρα, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καταγράφεται ακόμα ένας θάνατος ασθενούς με κορονοϊό που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη MΕΘ Covid του Νοσοκομείου. Πρόκειται για μια 74χρονη από τη Σπάρτη. Στην Κλινική Covid σήμερα έγιναν 3 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό και δόθηκε μόλις ένα εξιτήριο, με τον αριθμό των νοσηλευομένων να ανέρχεται στους 19.

Στο μεταξύ, δεν λένε να υποχωρήσουν τα κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου. Χαρακτηριστικά στη Λακωνία ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, μια περιοχή της χώρας, που σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας δεν έχει δώσει ιδιαίτερα υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Στην Κορινθία καταγράφονται 35 νέα κρούσματα, ενώ στην Αργολίδα 26. Στην Αρκαδία καταγράφονται 17 κρούσματα, και στην Ηλεία 23. Τέλος, στην Αχαΐα καταγράφονται 83 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Μαίρη Περδικέα

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας θάνατος ασθενούς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top