Υγεία

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Πέντε νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Την ίδια ώρα, αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς έγιναν σήμερα 2 εισαγωγές αλλά δόθηκαν και 2 εξιτήρια. Έτσι, στους 15 ανέρχονται οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου, ενώ ακόμα 3 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid.

400 RAPID TEST KAI ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνολικά 400 rapid test έγιναν σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Νομό μας. Συγκεκριμένα, έγιναν τεστ γρήγορης ανίχνευσης, όπως κάθε μέρα, στο Μέγαρο Χορού και στα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, καθώς και στο Παζάρι στην Αγία Τριάδα που σήμερα επαναλειτούργησε.

ANHΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Στο μεταξύ, στα ίδια υψηλά επίπεδα καταγράφονται τα κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου. Με μια ανησυχητική αύξηση να παρατηρείται στη γειτονική Λακωνία με 15 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, περιοχή που όλο το προηγούμενο διάστημα έχει δώσει ελάχιστα κρούσματα. Ανησυχεί όμως και η αύξηση κρουσμάτων στην Ηλεία με 34 νέα κρούσματα. Στην Κορινθία καταγράφονται 49 νέα κρούσματα, στην Αρκαδία 15 και στην Αργολίδα 13, ενώ σε πολύ υψηλά νούμερα εξακολουθεί να βρίσκεται η Αχαΐα με  119 νέα κρούσματα να ανακοινώνονται σήμερα.

Μαίρη Περδικέα

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Δημοφιλέστερα

To Top