ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές για δωρεάν rapid test στην Πλατεία Καλαμάτας μετά το “καμπανάκι” από τα λύματα

287 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΣΤ - ΜΟΛΙΣ 2 ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

Ουρές πολιτών που περίμεναν να υποβληθούν σε δωρεάν rapid test σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, ήδη από τις 10, οπότε και άρχισε η διαδικασία. Οι έλεγχοι γίνονταν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας, ενώ ολοκληρώθηκαν στις 2 το μεσημέρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των πρώτων 100 πολιτών που εξετάστηκαν, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα. Ο κόσμος της Καλαμάτας είναι αναστατωμένος μετά τη "βόμβα" από το Δήμο Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής, για περίπου 600 ενεργά κρούσματα, που φαίνεται να δείχνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα των λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό.

ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ RAPID COVID TEST

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας, πραγματοποιούν από τις 10 το πρωί της Κυριακής 7 Μαρτίου και μέχρι τις 14:00, στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας, έκτακτη δράση δωρεάν ελέγχου ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Εκατοντάδες συμπολίτες μας περίμεναν υπομονετικά να κάνουν το τεστ, έχοντας σχηματίσει μια μεγάλη ουρά κατά μήκος της πλατείας - 287 περίμεναν για να υποβληθούν στο τεστ

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ υπήρχε και αστυνομική εποπτεία της διαδικασίας, από την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία. Τελικά εξετάστηκαν 287 συμπολίτες μας και βρέθηκαν μόλις 2 θετικά.

ΝΕΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η διαδικασία δωρεάν ελέγχου συγκέντρωσε σήμερα αρκετό κόσμο στην πλατεία λόγω των τελευταίων εξελίξεων που έδειξαν κάποια ανησυχητικά αποτελέσματα στον Βιολογικό της πόλης. Απαιτείται μεγάλος δειγματοληπτικός έλεγχος για να διαπιστωθεί αν πράγματι ισχύουν οι μετρήσεις που έγιναν, κάτι που μετά από δυο νέους ελέγχους στα λύματα, σήμερα, Κυριακή, και την Τρίτη, θα υπάρχει καλύτερη και ξεκάθαρη  εικόνα την προσεχή Τετάρτη, για το τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Δημοφιλέστερα

To Top