ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο τσιγγάνος που δραπέτευσε με τις χειροπέδες

Σε ποινή ενός έτους για την απόδρασή του με τις χειροπέδες απο το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας καταδικάστηκε ο 24χρονος τσιγγάνος. Ο 24χρονος άσκησε έφεση, ωστόσο λόγω του εντάλματος προσωρινής κράτησης που είχε εκδώσει η ανακρίτρια προφυλακίστηκε.
Να υπενθυμίσουμε ότι, ο 24χρονος είχε καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές, στο άκουσμα της απόφασης αντέδρασε και με τη συνδρομή των άλλων δύο ομόφυλών του κατάφερε να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς και να δραπετεύσει, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του.

6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 24ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Παράλληλα, τον δρόμο για την φυλακή πήρε και ο συγκατηγορούμενός του για τη συμμετοχή του στην απόδραση με την επίθεση στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα ο 24χρονος που κρατούσε το ξύλο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, καταδικάστηκε απο το δικαστήριο συνολικά σε 6 χρόνια και 8 μήνες για συμμετοχή σε απόδραση, αντίσταση κατά της Αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Και ο 24χρονος άσκησε έφεση.

Ο τρίτος κατηγορούμενος και συγγενής του τσιγγάνου-δραπέτη (μπατζανάκης του) καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή για υπόθαλψη.

Προφυλακίστηκε ο τσιγγάνος που δραπέτευσε με τις χειροπέδες

Δημοφιλέστερα

To Top