Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Διενεργήθηκαν 350 rapid test και ήταν όλα αρνητικά

Για άλλη μια φορά κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και πραγματοποίησαν δωρεάν rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19 στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του σχολείου, αλλά και σε πολλούς συμπολίτες μας, που προσήλθαν με τα οχήματά τους στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του σχολείου.

Στον υπαίθριο χώρο αναπτύχθηκαν 2 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, το ένα εξέταζε με drive through (150 τεστ), όσους επέβαιναν στα οχήματα και το δεύτερο εξέταζε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς (200 τεστ).

Συνολικά εξετάστηκαν 350 άτομα και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η δράση αυτή που γίνεται εδώ και καιρό σχεδόν κάθε δυο εβδομάδες στο Σχολείο είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες και πραγματοποιείται με την άριστη συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας κι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.

Μπουγάς: "Κάποια παιδιά είναι πιεσμένα ψυχολογικά"

Μιλώντας στο Messinialive, ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, Φώτης Μπουγάς τόνισε πως "Είναι υποχρέωσή μας και είναι και απαραίτητο να γίνεται τακτικός έλεγχος και στο Σχολείο τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας των παιδιών, των διδασκόντων και των γονέων και πως αυτά τηρούνται ακόμα και στις εκδρομές που έχουν ξεκινήσει κι έχουν στόχο την αποσυμπίεση των παιδιών τα οποία λόγω των μέτρων και των περιορισμών είναι πιεσμένα ψυχολογικά".

Στο πλαίσιο αυτό, το Σχολείο, εκμεταλλευόμενο και τους πολλούς χώρους του, διοργάνωσε σήμερα και μια υπαίθρια συναυλία από το σχολικό συγκρότημα, κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες.

Δημοφιλέστερα

To Top