Αθλητισμός

Στον “αέρα” το νέο site του ΑΟ Μεθώνης!

Διαδικτυακά... εγκαίνια έκανε η νέα ιστοσελίδα του ΑΟ Μεθώνης!

Ο ΑΟΜ θέτει νέους στόχους, αναβαθμίζεται τεχνολογικά και αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις της εποχής, αποκτώντας φωνή και παρουσία στο διαδίκτυο με πολλαπλά ωφέλη.

Στο νέο καλαίσθητο site https://aomethonis.gr/ παρουσιάζεται το ρόστερ της πρώτης ομάδας και οι Ακαδημίες ενώ έμφαση έχει δοθεί στα ιστορικά ιστορικά στοιχεία και τις παλαιότερες ομάδες που συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό. Υπάρχει η Fans Zone για τους πιστούς φίλους της ομάδας, ενώ την δική τους ξεχωριστή θέση έχουν οι χορηγοί.

“Στα πλαίσια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη, τους χορηγούς και τους φίλους του Αθλητικού Ομίλου Μεθώνης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας”, αναφέρει το εισαγωγικό σημείωμα, συμπληρώνοντας πως μέσω της ιστοσελίδας οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν μαθαίνουν πρώτοι τα νέα του συλλόγου και να βρίσκουν τις επίσημες τοποθετήσεις του Δ.Σ.

Επιπροσθέτως, οι χορηγοί αποκτούν ένα επιπλέον μέσο διαφήμισης και προώθησης των επιχειρήσεων τους ως ένα ακόμα ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξη τους στην ομάδα μας.

Ακόμα και τώρα, εν μέσω της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων, προχωράμε μπροστά περιμένοντας την επιστροφή στην κανονικότητα και σε αυτό που όλοι αγαπάμε.”

Στον “αέρα” το νέο site του ΑΟ Μεθώνης!

Δημοφιλέστερα

To Top