Αθλητισμός

Ομόνοια – Ολυμπιακός Ανάληψης 2-0: Με συνταγή Κυπέλλου και Μπαρσελό

Με… συνταγή Κυπέλλου η Ομόνοια, επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης και ξεκίνησε με το δεξί τη νέα περιπέτεια στην Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου ήταν ο Μάριο Μπαρσελό, ο οποίος με δυο γκολ, έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Κωστόπουλου, έριξε νοκ άουτ τους ερυθρόλευκους, όπως είχε κάνει μια εβδομάδα πριν στην Μεσσήνη για το Κύπελλο.

Η Ομόνοια που δείχνει να έχει πάρει... τον αέρα του Ολυμπιακού κυριάρχησε στο ματς, έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια. Μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά και με την συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών είχε την πρώτη μεγάλη φάση όταν ο Μπάλας από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Συνέχισε να πιέζει και στο 37’ λεπτό σε φάση διαρκείας ο Κωστόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Αβράμης σούταρε με τον Κατσίποδα να διώχνει.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπαρσελό με φάουλ στο ξεκίνημα και ο Κωστόπουλος με σουτ απείλησαν την εστία του Κατσίποδα πριν ο Τζανετάκος στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά, η υπεροχή καρποφόρησε στο 67’ με κεφαλιά του Μπαρσελό έπειτα απο κόρνερ του Κωστόπουλου.

Το δίδυμο συνεργάστηκε και στο 88’ με τον έμπειρο επιθετικό να σφραγίζει τη νίκη.

Ομόνοια (Γιώργος Αργυρόπουλος): Τσούλος, Κοστρίβας, Σταυρόπουλος (56’ λ.τ. Τζανετάκος), Στραβάκος, Διονυσόπουλος (80’ Παναγιωτόπουλος), Καράμπελας, Κωστόπουλος Α. Ράφα, Δρογγγίτης, Αβράμης (46′ Μπαρσελό), Μπάλας.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωραγιάννης (80’ Γιαννόπουλος), Κρεμμύδας, Ξυδιάς, Τσώνης, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (56’ Χαρμπίλας), Σταματόπουλος (80’ Νικουλάε)


 

Δημοφιλέστερα

To Top