Αθλητισμός

Α’ τοπική Μεσσηνίας: Αρχίζει το ματς!

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Α' τοπικής Μεσσηνίας, το οποίο βρίσκει στην αφετηρία 17 συνολικά ομάδες, στην πρώτη μετά κορονοϊό περίοδο που τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χαρακτηρίζουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Μετά από δύο σαββατοκύριακα με τους αγώνες για το Κύπελλο Μεσσηνίας, κατά τους οποίους φάνηκαν κάποια πράγματα από τις ομάδες που είτε θα διεκδικήσουν τον τίτλο, είτε θα δώσουν τη μάχη της παραμονής, οι μονομάχοι βρίσκονται σήμερα στην αφετηρία για το πρωτάθλημα. Όχι ακριβώς όλοι μιας και η Κυπαρισσία το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο έχει ρεπό και θα κάνει ετεροχρονισμένη πρεμιέρα στην δεύτερη αγωνιστική.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ντέρμπι και δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση του Πανθουριακού με τη Μάνη που θα γίνει στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα καθώς προέρχονται από οδυνηρή ήττα- αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ και η Μάνη από την πλευρά της θα κατέβει στο "Στ. Παπαδόπουλος" με στόχο το τρίποντο προερχόμενη από σπουδαία εκτός έδρας νίκη-πρόκριση στο κύπελλο Μεσσηνίας επί του Εθνικού Μελιγαλά.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας ο Απόλλωνας Καλαμάτας υποδέχεται την Μεθώνη. Εάν μιλούσαμε με τα περσινά δεδομένα θα κάναμε λόγο για ένα ντέρμπι. Ο Απόλλωνας θα είναι και φέτος εκ των πρωταγωνιστών, απομένει να φανεί η πορεία της Μεθώνης που πέρυσι εντυπωσίασε φτάνοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 19/09/20 17:00

Πανθουριακός - Α.Ε. Μάνης
γηπ. Μεσσηνιακού
ΡΕΚΚΑΣ Η., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Η., ΤΣΙΡΜΠΑΣ Ν.

Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο. Μεθώνης
γηπ. Ασπροχώματος
ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Δ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΓΑΙΤΑΝΗΣ Π.

Κυριακή 20/09/20 17:00

Ακρίτας Κορώνης - ΠΑΟ Καλού Νερού
γηπ. Κορώνης
ΚΟΜΠΙΛΙΡΗΣ Π., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ Γ.

Απόλλων Πεταλιδίου – Τέλος Άγρας
γηπ. Πεταλιδίου
ΚΑΥΚΑΣ Α., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΤΣΟΥΚΑΛΗ Α.

Τσικλητήρας Πύλου - Α.Ο. Σπερχογείας
γηπ. Πύλου
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΤΣΑΟΥΣΗ Ε.

Α.Ε. Αβίας - Εράνη Φιλιατρών
γηπ. Κάμπου
ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ., ΑΡΑΠΗΣ Ε.

Εθνικός Μελιγαλά – Παπαφλέσσας Χώρας
γηπ. Μελιγαλά
ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε.

Α.Ο. Ομόνοια – Ολυμπιακός Ανάληψης
γηπ. “Γ. Λουκαρέας”
ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Φ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Α’ τοπική Μεσσηνίας: Αρχίζει το ματς!

Δημοφιλέστερα

To Top