ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωστόπουλος προς Λύρα: Ζητάει ενημέρωση, συμμετοχικότητα και συνεδριάσεις

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Με προσωπική επιστολή του προς τον πρόεδρο των προέδρων κοινοτήτων και κοινοτικών συμβουλίων του νομού Μεσσηνίας Παναγιώτη Λύρα, ο πρόεδρος της κοινότητας Άριος Γρηγόρης Κωστόπουλος αναφέρει τα εξής:
"Κύριε πρόεδρε, με εκτίμηση και συλλογική διάθεση προς το πρόσωπό σας και υποστηρικτής της άποψη σας για την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου προέδρου κοινοτήτων και με την εκτίμηση ότι ο σύλλογος διέπεται από τις αρχές της Δημοκρατίας να σας παραθέσω την άποψή μου.
Στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού κυρίου Θεοδωρικάκου, καταθέσατε υπόμνημα εκφράζοντας κατά βάση τη δική σας άποψη μια και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση προέδρων ή έστω του εννεαμελούς, ώστε να εκφραστούν κι άλλες απόψεις και να κατατεθούν προτάσεις.
Προσωπικά, παρότι δεν έγινε η πρέπουσα συλλογική διαδικασία, είμαι θετικός στο γεγονός ότι ακουστήκαμε, έστω και με το υπόμνημα αυτό, πιθανότητα το υπόμνημα αυτό είναι το ίδιο που θελήσατε να παραλάβει και ο πρωθυπουργός στην τότε επίσκεψη του, αλλά τότε δεν είχε ακολουθηθεί η πρέπουσα συλλογική διαδικασία.
Επειδή η διοίκηση του συλλόγου μέχρι σήμερα είναι με τον χαρακτήρα της προσωρινή, θεωρώ αυτονόητο η κάθε απόφαση ή ενέργεια του Συλλόγου να έχει την μέγιστη δυνατή έγκριση.
Τα προβλήματα της κοινωνίας και των κοινοτήτων μας δεν σταματούν, θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν γίνει κάποιες συνεδριάσεις", καταλήγει η επιστολή του.

Κωστόπουλος προς Λύρα: Ζητάει ενημέρωση, συμμετοχικότητα και συνεδριάσεις

Δημοφιλέστερα

To Top