Chef Stories

Yiamas: Δυναμική επιστροφή αρχές Ιουλίου με Μπαρμπέα-Δικαιουλάκο

Δυναμική επιστροφή κάνει το Yiamas Gastro Bar αρχές Ιουλίου, με το "δίδυμο" της επιτυχίας, τους Μανιάτες σεφ Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκο να αναλαμβάνουν και πάλι την κουζίνα του αγαπημένου εστιατορίου. Ως executive chef ο Στέλιος Μπαρμπέας και ως sous chef o Γιάννης Δικαιουλάκος, δεν χρειάζονται συστάσεις, έχουν εδώ και χρόνια καταθέσει τα "διαπιστευτήριά τους" στη Μεσσηνιακή γαστρονομία και όχι μόνο. Την ομάδα συμπληρώνει ο pastry chef Δημήτρης Κουραμπάς, με τις γλυκές δημιουργίες του.

Το Yiamas, είναι αλήθεια πως μας έλειψε τόσο καιρό, για την υπέροχη κουζίνα του, τις δυνατές μουσικές βραδιές, την προσιτή του πολυτέλεια, την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του, την οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα που εξασφαλίζει το προσωπικό του GIAMAS.

Το ΥIAMAS ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και η επιστροφή του αναμένεται δυναμική, με τη γνώριμη δημιουργική ελληνική κουζίνα του Στέλιου Μπαρμπέα και του Γιάννη Δικαιουλάκου, με έθνικ καλοκαιρινές πινελιές, με τα εκλεπτυσμένα και αέρινα γλυκά του Δημήτρη Κουραμπά. Το μενού σχεδόν έχει ολοκληρωθεί, ενώ πυρετώδεις είναι οι εργασίες στο χώρο ώστε όλα να είναι έτοιμα αρχές Ιουλίου, προκειμένου να υποδεχτεί και πάλι τον κόσμο του.

ΚΑΙ BRUNCH ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑ

Ο χώρος της πισίνας ανοίγει και πάλι, και το καλοκαιρινό GIAMAS μάς περιμένει για να μας εκπλήξει, να μας χαλαρώσει, να μας "ταξιδέψει" και πάλι στις γαστρονομικές απολαύσεις του. Μάλιστα, από φέτος θα καθιερωθεί και brunch τα πρωινά δίπλα στην πισίνα, με επιμέλεια του Στέλιου Μπαρμπέα.

Στις 22 Ιουνίου επαναλειτουργεί το ELITE

Θα έχει προηγηθεί η επαναλειτουργία του ELITE CITY RESORT στις 22 Ιουνίου, για να προσφέρει και πάλι την πολυτελή φιλοξενία του στους επισκέπτες της Μεσσηνίας. Στην  υ-YIAMAS λοιπόν! Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει!

Μαίρη Περδικέα

Yiamas: Δυναμική επιστροφή αρχές Ιουλίου με Μπαρμπέα-Δικαιουλάκο

Δημοφιλέστερα

To Top