Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλικό τεστ για τα πρώτα συμπεράσματα

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Μετά από τέσσερις μέρες σκληρών διπλών προπονήσεων ήρθε η ώρα για το πρώτο τεστ. Η Καλαμάτα έχει προγραμματίσει σήμερα το απόγευμα φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Πήλιο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αντίπαλος των μελανόλευκων θα είναι η ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, η οποία με την σειρά της προετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Βασίλης Βούζας και οι συνεργάτες δουλεύουν ως επί το πλείστον στο μοντάρισμα της ομάδας, ενώ από τους φιλικούς αγώνες θα διαπιστώσουν σε ποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση. Οι συνθήκες στο Πήλιο είναι ιδανικές, γεγονός που διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο το 53χρονου τεχνικού αλλά και των ποδοσφαιριστών της Μαύρης Θύελλας.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι παρακολουθούν και τις εξελίξεις στην Football League προκειμένου να δούν εάν θα υπάρξει παράθυρο συμμετοχής με τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις του Κρόνου Αργυράδων και του Ηρακλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Στην περίπτωση που έρθει η πολυπόθητη άνοδος, οι μελανόλευκοι θα αλλάξουν και μεταγραφική στόχευση, πηγαίνοντας σε λύσεις υψηλότερης κατηγορίας.

ΠΣ Καλαμάτα: Φιλικό τεστ για τα πρώτα συμπεράσματα

Δημοφιλέστερα

To Top