ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βλάβη στο Seatrac πλησίον Filoxenia

ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Βλάβη παρουσιάσθηκε στο Seatrac, που βρίσκεται κοντά στο Filoxenia.
Μόλις ένα μήνα από την τοποθέτησή του στην παραλία, στο Filoxenia, το ειδικό κάθισμα seatrac που εξασφαλίζει την πρόσβαση στη θάλασσα για τα άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα τέθηκε εκτός λειτουργίας!

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμάτας κάλεσε ειδικό τεχνικό από την Πάτρα, ο οποίος και μεταβαίνει στην Καλαμάτα για την επιδιόρθωση του μηχανήματος.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΚΤΙΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σύμφωνα με εκτίμηση του Δήμου η επισκευή του seatrac είναι πιθανό να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος φέτος το καλοκαίρι λειτουργεί δύο seatrac στην παραλία, το ένα κάτω από την εκκλησία της Ανάστασης και το άλλο κοντά στο Filoxenia.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα το ειδικό συνεργείο που τοποθέτησε και συντηρεί το μηχάνημα, ήρθε από την Πάτρα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή και επιδιορθώνει τη βλάβη.
Όπως δήλωσε στο MessiniaLive ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρης Βεργόπουλος-που βρέθηκε στο σημείο και επιβλέπει τη διαδικασία- το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω των κυμάτων της χθεσινής θαλασσοταραχής, με αποτέλεσμα να αλλάξει το ανάγλυφο της ακτής στο σημείο, και οι προσχώσεις από τα βότσαλα να μπλοκάρουν τον μηχανισμό του Seatrac.
Μάλιστα εκτιμάται ότι μέσα στην επόμενη ώρα η βλάβη θα έχει επιδιορθωθεί.
Επίσης, έγινε προληπτική συντήρηση στο Seatrac που βρίσκεται στην ακρογιαλιά νοτίως του Ιερού Ναού της Ανάστασης.

Δημοφιλέστερα

To Top