ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tροχαίο στη Φαρών: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε ποδήλατο μαθήτριας

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4 το μεσημέρι  στη διασταύρωση Φαρών και Ομήρου στην Καλαμάτα με την εμπλοκή 3 οχημάτων! Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ανέβαινε με ταχύτητα τη Φαρών και στη διάβαση με την Ομήρου, χτύπησε στην μπροστινή ρόδα ποδηλάτου μιας μαθήτριας που εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίσει τη διάβαση, πηγαίνοντας στο μάθημά της.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο, έπεσε στο οδόστρωμα, και σύρθηκε για τουλάχιστον 35 μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι.

ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στο μεταξύ διερχόμενο αυτοκίνητο - ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα - παρέσυρε το ποδήλατο, που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, στη μέση του δρόμου, και σταμάτησε την πορεία του, χωρίς να τραυματιστεί ούτε η μαθήτρια, ούτε κι ο οδηγός του ΙΧ.

Η μαθήτρια σοκαρισμένη προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε γίνει, ενώ ειδοποίησε αμέσως τους γονείς της που έφτασαν στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μετά από λίγα λεπτά στο σημείο του ατυχήματος και ο τραυματίας οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δημοφιλέστερα

To Top