Πέντε εξαιρετικοί παραγωγοί από την Δυτική Μάνη συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου Δυτικής Μάνης
Ο Δήμος Δυτικής Μάνης δίνει δυναμικό «παρών» στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή πέντε εκθετών που εκπροσωπούν την τοπική παραγωγή και την πλούσια αγροτική παράδοση της περιοχής.
Η συμμετοχή αυτή αναδεικνύει την ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Δυτικής Μάνης, ενώ παράλληλα προβάλλει τον σημαντικό ρόλο του ελαιολάδου και της ελιάς στην τοπική οικονομία και κουλτούρα. Οι εκθέτες παρουσιάζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση του brand name της περιοχής στο ευρύτερο κοινό. Oι εκθέτες που φιλοξενούνται στο περίπτερο του Δήμου Δυτικής Μάνης είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Αβίας, η οικογένεια Ραπτέα, η Άνυδρη Γη, Κιτσιγιάννης και Μπλάουελ.
Η παρουσία του Δήμου στο φεστιβάλ, πέρα από την προώθηση των τοπικών προϊόντων, λειτουργεί και ως ευκαιρία για δικτύωση, συνεργασίες και ενίσχυση του τουριστικού και αγροδιατροφικού προφίλ της Δυτικής Μάνης.
