ΚΟΙΝΩΝΙΑ

30 ώρες χωρίς ρεύμα λόγω κεραυνού Καρβέλι και Λαδάς στον Ταΰγετο

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΩΡΕΣ

Για περισσότερες από 30 ώρες χωρίς ηλεκτροδότηση έμειναν τα χωριά Καρβέλι και Λαδάς στον Ταΰγετο, όταν κεραυνός από την κακοκαιρία τα ξημερώματα της Παρασκευής προκάλεσε πρόβλημα στα καλώδια.

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του χωριού “H ηλεκτροδότηση στα Λαδοκάρβελα επανήλθε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αφού τα συνεργεία άργησαν υπερβολικά να έρθουν και να βρουν την βλάβη”…

O πρόεδρος της Κοινότητας Μιχάλης Αντωνόπουλος σε ανάρτησή του αναφέρει: “Ευχαριστούμε την εθελοντική (ΟΑΚ 4χ4 Μεσσηνίας). Που προσφέρθηκε να μεταφέρει ηλικιωμένους ή να μας φέρουν γεννήτριες για ρεύμα, λόγω της διακοπής ρεύματος που είχαμε 35  ώρες στο Λαδά Ταϋγέτου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι αγωνιωδώς έψαχναν να βρουν μια άκρη με τηλεφωνήματα ακόμα και σε βουλευτές για να γίνει η αποκατάσταση της βλάβης….που αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εγκατάλειψη που βιώνουν τα χωριά της Αλαγονίας, καθώς οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση κάθε φορά που συμβαίνουν τέτοια απρόοπτα,  και οι καιρικές συνθήκες προκαλούν αυτά τα προβλήματα.

30 ώρες χωρίς ρεύμα λόγω κεραυνού Καρβέλι και Λαδάς στον Ταΰγετο
To Top