Messinia Live

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Μέσα Φλεβάρη ο δημόσιος απολογισμός της διοίκησης

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Στα μέσα Φλεβάρη προγραμματίζεται ο δημόσιος απολογισμός ενεργειών, έργων και δράσεων της Διοίκησης του έτους 2017 για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Καλαμάτας-Κυπαρισσίας) όπως επίσης και θα παρουσιασθεί και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για το 2018.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας παρουσία πιθανότατα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.
"Γιατί οι συμπατριώτες μας Μεσσήνιοι, πρέπει να ξέρουν τα πάντα για τα Νοσοκομεία τους. Και για αυτά που έγιναν και για αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν.
Αυτό άλλωστε αποτελεί και βασική υποχρέωση μιας χρηστής Διοίκησης. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ.
Συνεχίζουμε .....!", δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Ο διοικητής δηλώνει υπέρμαχος της διαφάνειας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και με το έργο του στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας έχει αποδείξει όλα τα χρόνια που είναι επικεφαλής της διοίκησης, πως κινείται πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, πετυχαίνοντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, την εξοικονόμηση πόρων, τη βράβευση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ως του πρώτου "πράσινου" Νοσοκομείου της χώρας, ώστε με τις παρεμβάσεις του και την αξιοποίηση στο έπακρο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων έχει πετύχει αυτή τη στιγμή να αποτελεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας πρότυπο για τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει ο ίδιος στο MessiniaLIVE "Το 2017 έκλεισε με θετικό πρόσημο για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, και το 2018 έχουν ήδη προγραμματιστεί και δρομολογούνται 6 έργα που είναι ώριμα προς υλοποίηση".

Τέλος, μέσα στο μήνα ο διοικητής του Νοσοκομείου θα ανακοινώσει τα μέτρα που έχει λάβει το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενάντια στο "φακελάκι", εξοπλίζοντας το Νοσοκομείο με ειδικό λογισμικό ελέγχου της λίστας των χειρουργείων.

Διαβάστε και αυτό:

Μπέζος: “Με θετικό πρόσημο για το Νοσοκομείο Καλαμάτας το 2017- Είμαστε έτοιμοι για το 2018”

Exit mobile version