Messinia Live

Βασιλόπουλος: “Το επόμενο 10ήμερο θα δούμε κάποιες προσθήκες στη Δημοτική Αρχή κυρίως από ανεξάρτητους συμβούλους”

Προσθήκες ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων προανήγγειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ"

Στοιχεία του απολογισμού αλλά και του προγραμματισμού σε βάθος 4ετίας και μακροπρόθεσμα, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι «Η Καλαμάτα μεγαλώνει, αναπτύσσεται, εξελίσσεται. Και στην προσπάθεια αυτή πρωταγωνιστής είναι ο δημότης».

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε άθλιο τον νόμο 4412 που είναι εντελώς δυσλειτουργικός ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιες αστοχίες της δημοτικής ομάδας. "Πλέον", είπε, "βρίσκουμε ρυθμό και προχωράμε".

 

"Το επόμενο δεκαήμερο θα δούμε κάποιες προσθήκες στην δημοτική αρχή, κυρίως από ανεξάρτητους συμβούλους. Η διεύρυνση δεν πρέπει να γίνει γιατί πρέπει, αλλά γιατί αξίζει"

ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

"Ένα απέραντο εργοτάξιο θα είμαστε που θα γίνονται πολλά έργα"

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, κατά τον πρώτο χρόνο της Δημοτικής Αρχής και στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης ο Δήμος άντεξε διοικητικά, τα θεσμικά όργανα λειτούργησαν και οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν.

«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Παρόλα αυτά δεν ξεφύγαμε από τους αρχικούς μας στόχους», αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα ο κ. Βασιλόπουλος, εστιάζοντας σε τρεις άξονες:

Ακολουθεί ενδεικτικός απολογισμός για τα όσα έγιναν, τα όσα σχεδιάζονται μέσα στην τετραετία αλλά και εκείνα που αφορούν τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικός απολογισμός έτους

Τα πιο σημαντικά όμως είναι τα έργα και οι δράσεις που στον χρόνο αυτό είτε ωρίμασαν μελετητικά, είτε εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα, είτε έλαβαν πορεία υλοποίησης.

Προγραμματισμός 4ετίας

Προγραμματισμός μακροπρόθεσμος

 

Exit mobile version