Messinia Live

Τζόκερ: Με 10 ευρώ κέρδισε 4,7 εκατ. το τυχερό δελτίο στην Καλαμάτα!

Κλήρωση Τζόκερ 13/8/2018: Σε Δεσκάτη Γρεβενών και Καλαμάτα τα δύο τυχερά δελτία!

Στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και τα Γρεβενά συμπληρώθηκαν τα δύο τυχερά δελτία που κέρδισαν 4,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής.

Το πρώτο συμπληρώθηκε στην πόλη της Καλαμάτας στο πρακτορείο του κ.Βασίλη Λογιώτη (121846) στην οδό Μαιζώνος 6 & Βασιλίσσης Αμαλίας και το δεύτερο στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Οι δύο κάτοχοί τους, έγιναν εκατομμυριούχοι συμπληρώνοντας παίζοντας δελτία μικρής αξίας ο καθένας με την τύχη να τους χαμογελά πλατιά!

Μιλήσαμε με τον υπάλληλο του πρακτορείου αλλά και με τον ιδιοκτήτη του τον κ.Λογιώτη που δήλωσε: "Μεγάλη τύχη για τον πελάτη μας, που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι! Το δελτίο ήταν αξίας 10 ευρώ, και είχε παίξει 5 αριθμούς κι όλους τους τζόκερ! Πρέπει να το έριξε λίγη ώρα πριν την κλήρωση, όπου πέρασε πολύς κόσμος από το πρακτορείο μας και γινόταν κυριολεκτικά χαμός, λόγω του μεγάλου ποσού που κληρωνόταν, μιλάμε για 9 εκαττομύρια! Επειδή έχουν έρθει και επισκέπτες στην Καλαμάτα, υπάρχει περίπτωση να είναι και περαστικός! Μακάρι να είναι Καλαματιανός πελάτης μας, να έχει υγεία και να τα επενδύσει όπως επιθυμεί. Εμείς χαρήκαμε πολύ"!

Οι δύο υπερτυχεροί κέρδισαν και από 87.000 ευρώ έκαστος γιατί τα δελτία τους είχαν 19 επιτυχίες και στη δεύτερη κατηγορία.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 5, 13, 21, 31, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 47 επιτυχίες που κερδίζουν από 4.624 ευρώ.

Στην τρίτη κατηγορία βρέθηκαν 196 επιτυχίες που κερδίζουν από 2.500 ευρώ.

Exit mobile version