Messinia Live

Tροχαίο ατύχημα στο Δρακονέρι: Φορτηγό με προπάνιο έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ-Εκτροπή της κυκλοφορίας λόγω επικινδυνότητας φορτίου

Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Καλαμάτα- Πύλος στο Δρακονέρι έγινε λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί, όταν οδηγός φορτηγού που μετέφερε προπάνιο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα αυτή να πέσει και να κοπούν και τα καλώδια. Στο σημείο ξέσπασε μικρή εστία φωτιάς η οποία σβήστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Επίσης στην περιοχή έγινε και διακοπή ρεύματος λόγω των κομμένων καλωδίων.

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Όμως λόγω της επικινδυνότητας του φορτίου του φορτηγού, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε προσωρινά στο σημείο, έως ότου εξασφαλιστεί ότι δεν υπήρχε κάποια διαρροή από το φορτηγό, με την κίνηση στη συνέχεια να γίνεται με εκτροπή κυκλοφορίας από άλλο δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού υποστήριξε ότι άλλο φορτηγό όχημα επιχείρησε να τον προσπεράσει με αποτέλεσμα το φορτηγό του να κινηθεί δεξιά, και να βγει εκτός δρόμου, και να προσκρούσει στην κολώνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό μετέφερε 5.000 λίτρα προπανίου. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μαίρη Περδικέα

Exit mobile version