Messinia Live

Σε τρία σχολεία της Μεσσηνίας θα βρεθούν την εβδομάδα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για rapid test

Σε τρία σχολεία της Μεσσηνίας θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν rapid test, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές.

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στα Φιλιατρά, στο Γυμνάσιο, όπου την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε κρούσμα σε μαθητή της Γ' Γυμνασίου, και το τμήμα του τελεί σε αναστολή μέχρι τις 3 Μαρτίου. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Σχολείο στις 9 το πρωί.

ΣΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Επίσης, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο 4ο Λύκειο Καλαμάτας, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού όσοι από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές επιθυμούν να εξεταστούν. Τα τεστ γίνονται για προληπτικούς λόγους, ενώ το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο σχολείο καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, από τις 08.00 μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ DRIVE THROUGHT ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τέλος, η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, με drive throught στον προαυλιο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, όπου θα μπορεί όποιος πολίτης επιθυμεί να προσέλθει με το όχημά του και να υποβληθεί σε rapid test. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 8.30 το πρωί στον υπαίθριο χώρο του Σχολείου εως και τις 15.30 το μεσημέρι.

Μαίρη Περδικέα

Exit mobile version