Messinia Live

Tornados-ΑΡΙΣ Καλαμάτας: Νέο γήπεδο με φυσικό χόρτο στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

"Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία".
Harvey Mackay, αμερικανός συγγραφέας

Με αυτό το ρητό οι εμπνευστές αλλά και οι δημιουργοί του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα δίπλα από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, οι ...ποδοσφαιράνθρωποι που λέμε στη γλώσσα της "στρογγυλής θεάς", Άρης Γαλανόπουλος και Γιάννης Ζαπρόπουλος, μας ενημερώνουν για τα ευχάριστα νέα: "Θέλοντας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο στα παιδιά της Ακαδημίας Tornados και του συλλόγου μας Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ αλλά και σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.

Στα πλαίσια της ανάδειξης του αθλητισμού και του πολιτισμού καθώς και της προβολής της ευρύτερης περιοχής των Ακοβίτικων τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και η ποδοσφαιρική ακαδημία TORNADOS προχωράμε στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Ένα έργο που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες σύγχρονες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Μπουγά και να τονίσουν την παράλληλη σημασία που δείχνουμε σε μάθηση και αθλητισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι μπουλντόζες μπήκαν ήδη και "οργώνουν" για να στρωθεί το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου

Τα έργα διαμόρφωσης του χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει και αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, το γήπεδο θα έχει ολοκληρωθεί!

Κι επειδή τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δούμε κι άλλες επενδύσεις Αθλητισμού στην περιοχή...

Exit mobile version