ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε τον Νίκα υποψήφια η Τασούλα Φοίφα

Άλλη μια προσθήκη έκανε σήμερα στο ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με την ανακοίνωση της Τασούλας Φοίφα, η οποία είναι Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Καλαμάτας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την Τασούλα Φοίφα, η οποία αποτελεί τη 19η υποψηφιότητα μας για την Π.Ε. Μεσσηνίας. Είναι σίγουρο πως η αυτοδιοικητική και η επιχειρηματική εμπειρία της κας Φοίφα θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Μεσσηνία όσο και η Πελοπόννησος”.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κ. Φοίφα αναφέρει:

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση η πρόταση του Δημάρχου Καλαμάτας και Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», την οποία με χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα.
Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Καλαμάτας, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας της μεγαλύτερης πόλης της Πελοποννήσου, η συμμετοχή μου σε φορείς, συλλόγους και δράσεις με κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσημο, η αγάπη του κόσμου αλλά και η διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μου, αποτελούν εφόδια σε αυτή την πορεία, στο πλευρό ενός άξιου αυτοδιοικητικού, ο οποίος έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί.
Συντάσσομαι μαζί με τον Παναγιώτη Νίκα και όλα τα άξια στελέχη του
συνδυασμού μας, για να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να δώσουμε στη Μεσσηνία μας αυτό που της αξίζει.
Σας καλώ όλους σ’ αυτόν τον αγώνα.
Από την Καλαμάτα μας, για τη Μεσσηνία μας, για την Πελοπόννησο που αξίζει καλύτερα”!

Mε τον Νίκα υποψήφια η Τασούλα Φοίφα
To Top