Το δικό μου Σχολείο

Τοξοβολία: Ακόμα ένα ολυμπιακό άθλημα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά-Γίνε και εσύ τοξοβόλος!

Στη “φαρέτρα” των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά προστίθεται ακόμα ένα Ολυμπιακό ατομικό άθλημα, αυτό της Τοξοβολίας. Στα πλαίσια της “Απογευματινής Ζώνης” που λειτουργεί ακόμα μια χρονιά στα Εκπαιδευτήρια, μπορούν όλες οι ηλικίες, από 6 ετών και άνω να γνωρίσουν και να μάθουν τοξοβολία. Μπορείς και εσύ να διδαχτείς την τεχνική και τα μυστικά του αθλήματος για να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου!

image00006

image00007

Την τοξοβολία διδάσκει η εκπαιδευτικός και αθλήτρια, Κωνσταντίνα Τζούλου, που μίλησε στο MessiniaLive, για τις αρετές και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τοξοβολία σε σώμα και πνεύμα και μάς κάλεσε να δοκιμάσουμε.

DSC-0004

DSC-0008

DSC-0016
Πρόκειται για μια ολόκληρη φιλοσοφία…

Είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που στηρίζεται κυρίως στην ικανότητα του αθλητή να συγκεντρώνεται. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ανεξαρτήτως σωματικής υποδομής και δύναμης. Το άθλημα αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξασκήσει την αυτοπειθαρχία του, να κατανοήσει το σώμα του και να διδάξει αυτοσυγκέντρωση. Είσαι έτοιμος να δεις που βρίσκεται ο νους και το σώμα σου? Έλα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και μάθε να πετυχαίνεις τους στόχους σου…

DSC-0021

image00010

image00013

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα άφιξης και αναχώρησης των μαθητών για τις δραστηριότητες της “απογευματινής ζώνης” στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων με σχολικά λεωφορεία.

To Top