Χορός

The Thread: Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: 17 & 18 Νοεμβρίου στις 19:00

Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου για την πολυανάμενόμενη χορευτική παραγωγή “Τhe Thread”, που κάνει avant premiere στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Λονδίνο, τον Μάρτιο του 2019.

Να επισημάνουμε εδώ ότι, πολύς κόσμος απευθύνθηκε στο MessiniaLive για το που μπορεί να βρει εισιτήρια, προκειμένου να παρακολουθήσει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές χορού, που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας για δύο μοναδικές παραστάσεις.  Από τον Δήμο Καλαμάτας μάς πληροφόρησαν πως έχουν εξαντληθεί τα δελτία εισόδου για την παράσταση χορού, καθώς δόθηκαν και ονομαστικές προσκλήσεις και δυστυχώς προς απογοήτευση του κόσμου, θα είναι λίγοι- σε ακόμα μία πρεμιέρα χορού- οι εκλεκτοί, που θα παρακολουθήσουν το  “The Thread”, στην πρώτη του προνομιακή παρουσίαση πριν τη μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Υπάρχουν μόνο ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες στον εξώστη, που τους κρατά για λόγους ασφαλείας η παραγωγή, ενώ  απαγορεύεται αυστηρώς η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση.

Πρόκειται άλλωστε για avant premiere, επομένως είναι για περιορισμένο αριθμό θεατών, για τις πρώτες εντυπώσεις και κριτικές πριν την επίσημη πρεμιέρα της στο Λονδίνο.

Άλλωστε, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, “Καλαματιανοί και επισκέπτες, πολιτιστικοί φορείς, πολιτικοί, επιχειρηματίες από όλη τη χώρα, Διευθυντές μεγάλων θεάτρων της Ευρώπης και καλλιτέχνες όλων των παραστατικών τεχνών θα είναι στην πόλη μας για να παρακολουθήσουν σε avant premiere την παράσταση: The Thread”.

Μ.Π.

The Thread: Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου
To Top